Laadpalen

Steeds meer bedrijven maar ook particulieren zijn eigenaar van een elektrische auto. Het is erg onpraktisch steeds te moeten rekenen op openbare nutsvoorzieningen. Doe nu extra voordeel met de premies die binnenkort vervallen.

Een laadpaal bij jou thuis
Coolsupport installeert laadpalen voor eigen gebruik, thuis. Je kan hier gewoon inpluggen en laden. Je hebt de keuze tussen een gewone of een snellader. Wij geven jou graag advies!
Laadpalen op een bedrijfssite
Hier worden vaak laadpalen (met badge) geïnstalleerd voor het eigen wagenpark. Een semi-publieke laadpaal (betalende paal die op privé grond staat) wordt vaak mee geïnstalleerd.
Kostprijs installatie laadpaal
De kostprijs voor installatie is afhankelijk van de uit te voeren werken, de lengte van de leidingen en eventuele aanpassingen aan de elektriciteitsinstallatie.
Fiscaal voordeel
Momenteel zijn ervoor zowel bedrijven als particulieren fiscale voordelen. Deze worden de komende jaren echter wel afgebouwd. Het is dus goed hier niet te lang mee te wachten.
Verbruik van laadpalen
Het verbruik hangt uiteraard af van het type wagen dat geladen wordt en van de stroom die kan verbruikt worden zonder dat je huis of bedrijf zonder valt. Hiervoor zijn er toestellen die de laadstromen beperken zodat je effectief maar de stroom verbruikt die beschikbaar is.
Garantie op een laadpalen
De garantie is producent afhankelijk. 
Coolsupport • Breeërweg 33, 3665 As
M. 0496 80 55 93 • info@cool-support.be
cross-circle